top of page

| 2 in 1 portret | Nieuw in het aanbod |

YES, ik doe een kleine sprongetje in de lucht, want vanaf vandaag zijn de 2 in 1 portretten toegevoegd aan het vast aanbod! Ik ben zo blij en stiekem ook een beetje trots.
Het idee voor de 2 in 1 portretten stond al zeker een jaar op mijn lijstje om een keer te proberen... Ik was al bezig met de voorbereidingen en het uitzoeken van de mogelijkheden om deze shoots in maart te gaan doen... en toen...gooide corona roet in het eten. Mede dankzij een aanvraag van een oud klasgenootje en het feit dat haar mannen model mochten staan, was vaderdag, dé uitgelezen kans om er vaart achter te zetten. De plekjes voor de vaderdag mini shoots, waren binnen no-time vol en kreeg daarna ook nog wekelijks een aantal aanvragen.


| Iets meer werk...

Wat ik me echter niet had gerealiseerd was dat het eigenlijk veel te veel werk was om "even" te doen, dus heb echt 1,5 week een beetje gestrest rondgelopen en zat elk moment (wanneer mogelijk) achter de computer om na te bewerken. De shoots op zich verliepen vlotjes en wat een toffe reacties kreeg ik van de mama's die langs zijn geweest. Ze waren ook erg nieuwsgierig naar het eind resultaat! Echter nam het nabewerken van de zwarte achtergrond (want wie mij kent, weet dat alles pietje precies moet zijn) en het maken van het 2 in 1 portret veel meer tijd in beslag dan ik op voorhand had bedacht! Oepsie...


| Juni kortingsactie!

Na alle lovende reacties, werd me 1 ding duidelijk....deze shoots komen in het vaste aanbod! En bij een lancering hoort natuurlijk een toffe actie! Boek je deze maand een 2 in 1 portret shoot voor 2020, dan ontvang je €25 korting en kost de shoots nu slechts €125. Hiervoor krijg je:

  • 20min. durende shoot

  • 3 digitale bestanden naar keuze

  • 1 digitaal 2 in 1 portret


De shoot is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen en vindt plaats in de studio, bij ons aan huis in Nieuwegein - Utrecht.


Voor het 2 in 1 portret maak ik een foto met een kalme, "serieuze" blik, waarna ik de twee foto's bewerkt tot een foto. Tevens maak ik een gewone foto van de kinderen/volwassenen samen en natuurlijk mag een foto met de échte lach of blik van de personen die op de foto gaan, uiteraard niet ontbreken! 

Mocht je nog vragen hebben, stuur me gerust een berichtje! En wie weet tot snel!

Lieve groetjes, Petra
241 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page