Nog een paar weken en dan kun je je kleintje in je armen sluiten… Om die heerlijke & bijzondere tijd, dat je je kleintje bij je droeg nooit te vergeten, gaan we je mooie buik vereeuwigen tijdens een shoot. Ik vind het een eer om dit bijzondere moment voor je vast te leggen. Hieronder vind je meer informatie en tips voor de reportage.

Locatie

De zwangerschapreportage vindt plaats op een mooie buiten locatie. Ik weet een aantal prachtige plekjes in de omgeving, maar als je zelf een toffe locatie weet… Ik ga graag op avontuur :) We gaan ervan uit dat het weer mee werkt, mocht dit niet het geval zijn, kunnen we ervoor kiezen de shoot te verplaatsen naar een andere datum. Daarnaast zijn er ook beperkte mogelijkheden om deze shoot in de studio aan huis te doen, mocht je bijvoorbeeld willen kiezen voor wat meer blote foto’s of omdat je dat gewoon mooier vind.

Wat trek je aan?

Op de eerste plaats komt natuurlijk het feit, dat je je lekker moet voelen in wat je draagt! Nou is dat nog niet zo makkelijk met zo’n bolle buik, maar hoe je je voelt, is vaak terug te zien op de foto’s. Je kan ervoor kiezen om gewoon je eigen kleding te dragen, maar je mag ook kosteloos gebruik maken van mijn speciale, luxe zwangerschapsjurken. Voorafgaand op de shoot, gelieve geen strakke kleding dragen, mocht je blote buik foto’s willen maken…i.v.m strepen.

Zwangerschapsjurken

Ik heb een mooie collectie unieke jurken waar je je favorieten uit kan kiezen! Ik zorg dat ik deze dan meeneem of klaar heb liggen voor de reportage. De jurken zijn geschikt voor dames van maat 36 tot 44 (afhankelijk van model jurk). En ze zijn speciaal gemaakt om een zwangere buik mooi uit te laten komen. Ik hoor graag welke jurk(en) ik voor je mee kan nemen. Als je gebruik gaat maken van mijn jurken, wil ik je vragen om huiskleurig of wit ondergoed te dragen, aangezien sommige jurken wat door kunnen schijnen. BH bandjes, kunnen we altijd wel prima omlaag schuiven, mocht het een off-shoulder jurk zijn.

 

 

 

 

 

Eigen kleding

Bedenk voor jezelf welke style je wilt voor de foto’s… Wil je wat romantischer, speels of bijv. stoer. Aan de hand hiervan kunnen we samen kijken welke kleding je nog meer mee zou kunnen nemen en wil je hier graag in adviseren als je dit fijn vind. Wat het altijd goed doet is: een mooie (spijker)broek, waarvan de band omlaag kan met een los hangende blouse erboven of kies voor een mooi jurkje van jezelf. Een effen shirtje of een topje kan ook altijd prima. Dit hangt helemaal af van wat je zelf mooi vind voor de foto’s.

Mochten je partner en/of oudere kindjes ook op de foto gaan, is het het mooist, om de kleding enigszins op elkaar af te stemmen. Het is absoluut niet nodig dat iedereen hetzelfde draagt, maar kies bijvoorbeeld  2 of 3, bij elkaar passende effen kleuren. Kijk eerst naar wat je zelf gaat dragen, want het draait natuurlijk om jou! Je mag altijd een setje extra kleding meenemen om tussendoor een keer te wisselen. Hier vind je wat meer kledingtips.

Beauty

Kwa haarstijl vind ik het persoonlijk altijd lastig, want het gaat erom wat jij mooi vind en waar je je prettig bij voelt! Ik zou persoonlijk geen los haar doen, want dat heb ik nooit… Zou ik het in de krul zetten, vast met een mooie vlecht of anders opsteken, dan zou dit meer bij mij passen. Probeer je make-up  subtiel te houden…Hoe natuurlijker, hoe mooier. Teveel rouge kan bijv. erg hard overkomen op de foto’s en ook glitters raad ik af. Tijdens de zwangerschapsreportage maken we meestal ook een mooie close-up met de handen op de buik, denk er hierbij aan dat je (en evt. je partner ook) netjes verzorgde nagels hebt en dan bedoel ik natuurlijk niet dat je speciaal naar de manicure moet ;) 

Mocht je nog vragen hebben of advies willen, dan hoor ik het graag.

Liefs, Petra

Informatie zwangerschapsreportage

Op alle shoots zijn de ALGEMENE VOORWAARDEN van toepassing.

PRIVACYVERKLARING

••••

Maak je herinneringen tastbaar met professionele afdrukken & hoogwaardige fotoproducten. Daarnaast is het mogelijk om de albums uit de pakketten, te upgraden naar een groter album en/of met meer bladzijden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier voor alle producten, formaten & prijzen.

Lees hier meer over mijn werkwijze; van afspraak, fotoshoot tot eind resultaat.

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle

Past & Present fotografie is de fotograaf in Nieuwegein & omstreken voor jullie bruidsfotografie, newborn fotoshoot, cake smash fotoshoot,  zwangerschapsreportage & familie fotoshoot.