top of page

| Zichtbaar blijven | Recensies - reviews op Facebook & Google |

Vooral in deze tijd blijft het belangrijk om zichtbaar te blijven... Zo plaats ik minstens 3x per week een berichtje op Facebook & Instagram, hou ik de story's bij en ben ik achter de schermen druk bezig met de website.


| Achter de schermen

Zoals je wellicht hebt gezien, zijn de reportage pagina's iets aangepast en zijn ze een stuk overzichtelijker. Ik heb voor (bijna) elke shoot een portfolio pagina aangemaakt met meer verschillende foto's. Ik ben er nog lang niet, want met de thuisscholing gaat het allemaal niet zo snel als ik graag zou willen ;), dus het kan er op sommige momenten wat rommelig uitzien. Daarnaast ben ik ook druk met de SEO van de website, om zo beter vindbaar te zijn op google.


| Wil je mij helpen?

Naast dit alles, kan ik jullie hulp nu natuurlijk ook hard gebruiken... Dit kan je doen door het plaatsen van een review op google of een recensie op Facebook. Zo krijgen mijn toekomstige klanten een beter beeld van mijn werk & service en stiekem word ik er altijd erg blij van! Daarbij kom je met meer reviews ook hoger in de ranking op Google.


Dus... ben je tevreden met het mailcontact voorafgaand op shoot, de shoot zelf, mijn werkwijze tijdens de shoot en/of de levering van de foto's? Dan zou ik een review of recensie, enorm waarderen!! Als dank verloot ik aan het eind van het jaar, onder alle recensies die ik heb mogen ontvangen, ook altijd een aantal leuke cadeautjes! 


Alvast ontzettend bedankt en hopelijk tot snel!

Liefs, Petra

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page