top of page

| Welkom 2020 |

Het nieuwe jaar is al in volle gang... Alhoewel, we doen het hier nog even lekker rustig aan zolang onze dames vakantie hebben en ben ik minimaal aan het werk. Gisteren heb ik al wel de eerste shoot van 2020 gehad en het was weer een spetterende cakesmash. Voor de komende weken staan er ook alweer een boel shoots op de planning en weten jullie me prima te vinden, want heb de afgelopen 2 dagen maar liefst 6 nieuwe aanvragen binnen gekregen, zo dankbaar!


| Voornemens & doelen |

Ik moet eerlijk bekennen dat ik eigenlijk niet echt voornemens heb voor het nieuwe jaar. Op persoonlijk vlak wil ik zeker wel wat dingen veranderen en ga ik ook weer verder met mijn ideale weekplanning en de daarbij horende structuur. Dit is zowel voor mij persoonlijk, als voor mijn bedrijfje een fijne aanwinst! De afgelopen 3 weken stond het wel op een laag pitje door ziekte, de kerstvakantie en alle feestelijkheden... Het was gewoon geen doen en heb het maar even gelaten, om er vanaf a.s. weekend weer volop mee aan de slag te gaan.


Voor mijn bedrijfje heb ik wel een aantal kleine doelen die ik wil behalen... zoals een bepaald aantal shoots voor aankomend jaar, wil ik vaker gaan bloggen, aan de slag met de SEO van de website & google en me ook weer professionaliseren door een tweetal workshops te gaan volgen. Ik ben momenteel nog aan het oriënteren wat ik graag nog zou willen. Door de drukte van de afgelopen weken had ik er gewoonweg geen tijd en stiekem ook geen zin in, dus ga deze maand alles voor mezelf op papier zetten.


Daarnaast zou ik toch wel heel graag een studio buiten de deur willen... Want hoewel het best lekker is om alles gewoon thuis te hebben, ben ik met een studio buiten de deur toch meer "aan het werk". Dit blijft best lastig gezien de hoge huurkosten in de omgeving. Het hoeft zeker geen enorm pand te zijn en evt. delen met andere ondernemers zou ook zeker een optie zijn. Met . Dus mocht je nog wat weten, I'm all ears! :)We gaan er gewoon een mooi jaar van maken en zie jullie graag in de studio of op een prachtige locatie om mooie herinneringen voor jullie vast te leggen!


Liefs, Petra15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page