top of page

| We gaan op berenjacht | Nieuwegein |Afstreepkaart, links & tips |

...

We gaan een hele grote vangen.

Wat een prachtige dag!

We zijn niet bang.


Je hebt er vast al van gehoord?! De berenjacht...Overal door het hele land staan er mooie beren te pronken in de vensterbank of hangend voor het raam. En zo ook bij Past & Present fotografie! Hij hangt bij het raam van de fotostudio, aangezien je hem niet zou kunnen zien als we hem beneden voor het raam zouden zetten,

| ACTIE | Het leek me een leuk idee om er een kleine actie aan te plakken! Dus... ben je van plan om dit jaar een fotoshoot bij mij te boeken en stuur je mij een (eigen) foto van onze beer, dan krijg van mij 2 professionele afdrukken van 13x18cm cadeau bij de shoot! Gewoon omdat het kan en ik het leuk vindt!


| Waarom berenjacht? |

Het prentenboek ‘We gaan op berenjacht’ uit 1995 van Michael Rosen en Helen Oxenbury zou de inspiratie zijn geweest voor de actie. Het initiatief is overgewaaid vanuit Australië & België en wat een enthousiasme zie ik overal om me heen. Het is hier ook zeker een groot succes! Even heerlijk naar buiten om een frisse neus te halen en ondertussen op berenjacht met de kinderen.


Mocht je nog op zoek zijn naar een afstreepkaart, juffrouw Femke maakte er eentje en Marisca van 'mamablogger' deelde ook nog een heleboel andere leuke tips voor spelletjes om de berenjacht nog leuker te maken!Benieuwd naar de kaart van Nieuwegein? HIER vind je de 'berenjacht' kaart van Nieuwegein bij Google maps... Er zijn inmiddels al ruim 800 beren aangemeld...En sinds vandaag staan wij er ook op! :)


Heel veel plezier en vergeet niet...


🐻 om 1,5 meter afstand te houden.

🐻 om alleen met je eigen gezin op stap te gaan.

🐻 zwaai even gezellig naar de mensen, mochten ze voor het raam staan.


Lieve groetjes, Petra-------------------------------------------------------

Actie voorwaarden: De foto van onze beer, dient per mail of whatsapp verstuurd te worden. Actie geldt alléén als je dit jaar nog een fotoshoot boekt en de 2 professionele afdrukken die je ontvangt, zijn uiteraard van foto's van de shoot.

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page