top of page

| Valentijn mini shoots | Fotoshoot Utrecht |

Ik had al maanden geleden een tof idee in mijn hoofd voor valentijn mini shoots... De laatste keer dat ik deze georganiseerd heb, is een jaar of 4/5 geleden... En ik dacht, juist in deze tijd is het natuurlijk leuk om dit te combineren met het sturen van een kaartje naar iemand die jullie nu (meer dan normaal) moeten missen... opa's, oma's, andere familieleden, vriendjes/vriendinnetjes of gewoon de "verkering" ;P


Wil je meer informatie over de Valentijn mini shoots, lees dan zeker even verder. Ben je er al uit en wil je dit niet missen? GO, go, go! >> Direct reserveren? Dat kan je hier doen!

| Informatie

De Valentijn mini shoots kosten €50, duren 20 minuutjes en zijn inclusief 3 bestanden. De mini shoots zijn alléén geschikt voor kinderen, met een maximum van 3, uit één huishouden.


De Valentijn mini shoots staan ingepland op 3-5-6-7-10 februari. Met de kijk op de huidige maatregelen, zijn er maximaal 3 plekjes per dag en zit er tussen elke shoot 1,5 uur ruimte, zodat ik alles af kan nemen en de studio een uurtje kan luchten. Als mogelijk zou ik je willen verzoeken om met één volwassene naar de studio te komen, met de kijk op de huidige maatregelen.


Via het reserveringsformulier vind je alle mogelijke data & tijden die beschikbaar zijn. Mochten deze niet uitkomen, mag je me altijd een berichtje sturen en dan gaan we samen kijken of we hem op een ander moment in zouden kunnen plannen.


 

| Stuur een kaartje

Tijdens de eerste lockdown, bedachten ze bij libertas pascal dat het leuk zou zijn om een contactloos kaartje te sturen in deze tijd van 'social distancing'. En zo stuurden wij, via hun, ook een kaartje met een foto van de meiden naar opa & oma, ooms, tantes en de vriendjes & vriendinnetjes die we misten...


<