top of page

| Vaderdag fotoshoot actie| zwarte achtergrond & 2 in 1 portret |

Nog een paar weekjes en dan mogen we de papa's in het zonnetje zetten op vaderdag. Dit jaar heb ik toffe mini shoots gepland in de fotostudio, met een zwarte achtergrond. Ik wilde deze shoots in maar plannen, maar we weten allemaal wat er toen gebeurde! Dus nu is de uitgelezen kans en denk dat alle papa's van Nederland wel zo'n toffe foto van hun kids willen!


Stoer, strak en tegelijk tijdloos! Ik ben er gek op... Zeg nou zelf, dit is toch te gaaf?! En nee, dat zeg ik niet om deze knapperd een van onze eigen mooie meiden is! ;P


| Speciale actie voor vaderdag

De kosten voor de mini fotoshoots bedragen €20 per persoon voor een gewone portretfoto, waarbij je 1 digitaal bestand ontvangt p.p. Daarnaast heb je de mogelijk om een 2-in-1 (samengesteld) portret te laten maken voor €17,50*.


Ik heb de mini fotoshoots ingepland op maandag 1-6, woensdag 3-6, vrijdag 5-6 en zaterdag 6-6 op verschillende tijden, deze vind je op het reserveringsformulier. Ik heb er bewust voor gekozen om extra tijd tussen de shoots te laten, zodat ik na elke shoot alles in de fotostudio weer grondig schoon kan maken... corona-proof, laten we maar zeggen! Mocht de interesse groot zijn, dan zullen er wellicht nog enkele extra dagen ingepland worden.| ACTIE! Aluminium dibond

Om het cadeau voor vaderdag compleet te maken, heb ik ook een toffe kortingsactie op aluminium dibond, want als je het mij vraagt, is dit toch wel hét mooiste fotoproduct om deze foto's tot hun recht te laten komen. Bestel je voor 9 juni, in combinatie met de vader mini shoots, ontvang je 15% korting op alle formaten... Benieuwd naar aluminium dibond? Hier vind je alle informatie over dit geweldige product!Heb je nog vragen, stuur me gerust een berichtje!

Wil je zeker zijn van een plekje? Boek dan snel via dit reserveringsformulier!


Liefs, Petra


* Het 2-in-1 portret is alléén extra bij te boeken bij de gewone portret shoot en je ontvangt hierbij 1 extra digitaal bestand. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen.

235 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page