top of page

| Update : bloesemshoots, vakantie & meer... |

De afgelopen weken heb ik weer een heleboel leuke shoots mogen doen... Zo had ik een aantal lieve newborns in de studio, hebben we feest gevierd met enkele cakesmashes, mocht ik bij een vaste klant een newborn lifestyle shoot verzorgen én vonden afgelopen zaterdag de jaarlijkse bloesemshoots plaats bij de appelboomgaard in Bunnik.


| Bloesemshoots | Wat was het weer gaaf!!! Het weer was ronduit fantastisch (al was het wel veel schakelen met de felle zon) en de appelbloesem was echt prachtig, net als elk jaar! Ik vond het stiekem toch wel spannend, en zeker aangezien ik de shoots al 3 weken van te voren in had gepland... zouden de bomen wel in bloei staan? En wat zou het weer doen... wat een mazzelbips ben ik toch! Want dit was stiekem de enige mogelijke datum. A.s zaterdag is het natuurlijk koningsdag en daarnaast hebben de dames hier ook vakantie... Binnen 2 weekjes zal de bloesem ook alweer uit gaan vallen, om plaats te maken voor de appels. Had ik al gezegd dat ik een enorme mazzelbips ben?! Het was top en volgend jaar doen we het weer dunnetjes over, nu al zin in! Morgen zal ik de eerste sneak preview op posten op instagram & facebook :)


| Pasen | Wat een geweldig mooi paasweer hadden we dit jaar... Gisteren zijn we naar het dagrecreatie terrein geweest bij Austerlitz... Daar kwamen we vroeger ook weleens met mijn ouders, een soort dagcamping, waar we dan de caravan/tenten konden checken voor we er elk jaar weer mee op vakantie gingen. Wat hebben we genoten van een heerlijke paasbrunch/middag met m'n ouders, broer, schoonzusje en de kids. Natuur, heerlijk weertje, lekker eten, spelletjes... het was super! Iedereen had lekkere dingen meegenomen en de kids (en de volwassenen) hebben zich de hele dag uitstekend vermaakt!


Vorige week was een nogal chaotisch week in huize Hammouti... tig afspraken, waaronder de tandarts, therapeut, turnen, cakesmash, schoolactiviteiten, de bloesemshoots en meer, zorgden ervoor dat ik weinig tijd in kon plannen om achter de pc te kruipen... Daarnaast kampten we met verschillende zieken in huis. Ons oudste dametje is 2 dagen thuis geweest i.v.m. een buikgriepje en de jongste had nogal last van de uitwerkingen na een verdoving bij de tandarts... Anyways, weinig tijd om aan het werk te gaan dus. En dat betekende dat ik vandaag toch echt even aan de bak moest! Zo heb ik de foto's van onderstaande bink af kunnen leveren en zijn er een aantal keuze albums online gegaan... Daarnaast hebben we vanmiddag natuurlijk nog even paaseieren in de tuin gezocht, want hoort erbij natuurlijk ;)| Vakantie | En dan hebben de dames twee weekjes vrij van school! Aangezien het best lastig is om oppas te regelen tijdens de vakanties en ik de kosten van de BSO toch wat aan de hoge kant vindt (aangezien ik het soms maar een paar uurtjes nodig heb), probeer ik de schoolvakanties vrij te houden voor de meiden... manlief moet ook gewoon aan het werk (dat krijg je met ZZP-ers). Terwijl hun lekker spelen, kan ik natuurlijk makkelijk even achter de computer kruipen, maar daarnaast gaan we natuurlijk ook gewoon leuke dingen doen! Ik probeer dan ook zo min mogelijk shoots in te plannen...


Morgen staat er wel een newborn lifestyle shoot op de planning, deze heb ik vorige week af moeten zeggen i.v.m een ziek dametje thuis. Achteraf maar beter, want begon me gaandeweg de dag zelf ook beroerder te voelen... dat duurde gelukkig ook maar twee daagjes! Manlief is een groot deel van de ochtend thuis morgen en daarna mogen de dames even naar hun vriendinnetjes... waarna we s'middags met alle kids wat leuks gaan doen! TIP: er zin weer allemaal leuke activiteiten bij het milieu educatie centrum in Nieuwegein


Zaterdag koningsdag, waar we bij droog weer, zelf (voor het eerste met de dames) op de vrijmarkt gaan staan (met regen... mij niet gezien!!) en we nog heel wat uit te zoeken hebben. Maandags gaan we lekker twee nachtjes weg met een van m'n beste vriendinnetjes en haar zoontje, woensdag een melkbadshoot en vrijdag de EERSTE bruiloft van dit jaar! En tussendoor proberen we ook lekker te ontspannen, wanneer... dat zien we dan wel weer ;)


Liefs, Petra33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page