top of page

| Thanksgiving - winactie | Cadeaubon fotoshoot |

Door alle black friday madness vergeten we dat ze vandaag thanksgiving vieren in Amerika... Stiekem vindt ik het hele 'giving thanks', het tonen van waar je dankbaar voor bent, eigenlijk veel mooier dan al die scherpe deals die je om de oren worden gesmeten! Ok, ik beken... Ik heb ook wel wat kleine dingen gekocht deze week, maar eigenlijk is 'black friday' de dag wanneer de mensen beginnen met de inkopen voor de kerstdagen!


Ik hoop dat je vandaag dan toch nog even na denkt over hetgeen je dankbaar voor bent, i.p.v. welke kortingsactie je nog even mee zou willen pikken vandaag of morgen ;)| WINactie Black friday is voor mij eigenlijk niet te doen als kleine ondernemer en i.p.v. een korting, leek het me toch tof om een leuke actie te doen de komende dagen.... Dus... waar ben jij dankbaar voor?? Ga snel naar onze Facebook pagina of Instagram feed en laat een reactie achter. Je maakt daarmee kans op een cadeaubon t.w.v. €50! Tof toch?


| Ik ben dankbaar voor...

De posts op social media werden een beetje aan de lange kant en toch wilde ik graag met jullie delen waar ik dankbaar voor ben...


Ik ben dankbaar voor...

... ons gezinnetje

... het feit dat we, ondanks corona, ons hoofd boven water wisten te houden

... de lieve mensen die dicht bij ons staan

... het feit dat we deze mensen ook geduurde, de toch wel eenzame tijd, aan onze zijde hadden

... het feit dat mijn lieve omaatje corona gewoon heeft verslagen!

... alle lieve klanten me ondanks alles, toch gewoon weten te vinden en steunen!

... nog zoooooo veel meer!


Dit was stiekem zo'n last-minute idee en na een dagje teksten schrijven voor de december foto challenge, was dit hem wel voor vandaag! haha M'n batterijtje is leeg en de inspiratie op!


Ik ga lekker op de bank ploffen en relaxen!

Veel liefs, Petrap.s. bijna vergeten... Ik ben ook onwijs dankbaar voor het feit dat de allerliefst Melissa Zwart deze foto van ons gezinnetje heeft gemaakt!


20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page