top of page

| Project focus | 52 weken - elke week 1 foto |

Bijgewerkt op: 4 jan. 2022

Vannacht was het weer zover... Ik kon de slaap weer eens niet vatten en nadat ik al zeker 1,5 uur in bed lag, maakte mijn hoofd ineens weer overuren, zoals dat wel vaker gebeurd! Waarna ik nog tot zeker 3.30 wakker heb gelegen en de ideetjes door m'n hoofd vlogen! Want ineens ontstond 'Foto project FOCUS'... Een project waarbij ik elke week 1 foto in een bepaald thema ga maken. Ik had vannacht zelfs het logo al helemaal uitgedacht! haha

En weet je wat me nou helemaal tof lijkt... als jij deze uitdaging met mij aan gaat!!


Het feit dat je geen professionele camera hebt, of geen verstand hebt van foto's maken, zijn geen excuses om mooie herinneringen/beelden vast te leggen! ;) Het kan namelijk ook zeker gewoon met je telefoon en helemaal met de huidige apps. Gaandeweg en bij bepaalde thema's, ga ik ook zeker tips & trics delen!


Foto's dragen bij aan zoveel mooie herinneringen, dus waarom nemen we niet iets meer de tijd om mooie beelden vast te leggen... want ook al zijn het soms foto's van alledaagse, simpele momenten, uiteindelijk zijn al die momentjes onwijs waardevol!| Way back when...

Natuurlijk is mijn leven onwijs veranderd en ben ik enorm druk met de kids, het huishouden en m'n eigen bedrijf en toch wil ik hier echt tijd voor vrij gaan maken! Ik heb hier namelijk verschillende fotoboeken liggen, van jaren waar ik een zelfde soort project heb gedaan. En ja, het is ook al 2x mis gegaan en toch ga ik er vol goede moed mee aan de slag, want het is zo enorm waardevol en tof om te hebben. Ik heb eerder 2 jaar een project 365 gedaan, waarbij ik elke dag 1 foto maakte en ook project 52 heb ik al een keer afgerond... Dus, wat denk je er van??| Project focus 2022

Vooralsnog gaat het op onderstaande manier plaats vinden... En ik moet erbij zeggen dat dit nog kan veranderen! Het is namelijk nogal last-minute en aangezien ik de tik heb waarbij alles vooraf redelijk duidelijk moet zijn, moest ik zojuist aardig wat knopen doorhakken! haha


...Here goes...


Elke zondagavond ontvang je van mij een mailtje met de thema voor de komende week. De week begint altijd op maandag en wanneer je de foto voor die week maakt, is helemaal aan jou!


De thema's die o.a. op het lijstje staan zijn; uitzicht, detail, gelach, samen, avond/nacht, regel van 3e, tegenlicht, zomer, ruimte, kleurrijk en nog 42 meer! Er zijn verschillende thema's die op meerdere manieren kan interpreteren, dus wees creatief :)


Echte regels zijn er eigenlijk niet echt, want dit is JOUW project... Het is de bedoeling dat je aan het eind van het jaar een mooie collectie beelden hebt EN onder degene die dit project helemaal afronden, ga ik een FOTOBOEK t.w.v. €179 weggeven, met daarin alle 52 beelden die je in 2022 hebt geschoten! Tof toch?


Ik blijf twijfelen over het opzetten van een facebook groep, om elkaar kunnen stimuleren, tips te kunnen delen, advies te kunnen vragen en/of om onze foto's met elkaar te kunnen delen, maar weet ook uit ervaring dat dit niet altijd even actief blijft.


Voor nu, gaan we het hier even mee doen, heb je vragen, stuur me dan even een berichtje!


Ben je overtuigd en durf je dit avontuur aan te gaan met mij?? Stuur me dan even een mailtje. Ik heb de link om in te schrijven namelijk al verwijderd, aangezien de eerste mails er al uit zijn en je dan dingen gemist zou hebben... Op deze manier kan ik je zelf makkelijk toevoegen aan de mailinglist.


Wie weet tot mails... Ik heb er zo enorm veel zin in!


Lieve groetjes, Petra|


|

156 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page