top of page

| Noaki - 10% korting | Sweater met lijntekening |

Toen ik deze toffe sweaters van Noaki met een geborduurde lijntekening van een foto zag, was ik gelijk verliefd! Wat een toffe mogelijkheid om één van je favoriete foto's op een originele en persoonlijke manier, vast te leggen! Subtiel en toch herkenbaar... I love it!


| 10% korting

En het leuke is, dat als je dit laat doen met een foto die door mij is gemaakt, krijg je 10% korting op zo'n té gekke sweater! De truien zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren en je kan daarbij ook zelf de kleur van het draad kiezen.Je stuurt eerst de foto in en daarvan maken ze bij Noaki een lijntekening... Zodra deze klaar is, sturen ze die ter goedkeuring naar je toe, waarna deze op de trui wordt geborduurd.


Het kleine detail op de mouw vindt ik ook zo tof. Appie (die ook graag model stond ;)) kreeg deze trui voor Vaderdag met een lijntekening van de meiden... De intitalen met het kleine hartje op de mouw kon natuurlijk niet ontbreken. Ze zijn ook zeker gaaf om cadeau te doen!


| Webshop

In de webshop van Noaki vind je tevens canvas tassen en is het ook mogelijk om een gewone lijntekening van een foto te laten maken. Noaki bestaat slechts een paar maanden en ik heb me laten vertellen dat er binnenkort nog veeeel meer leuks aan komt! Het is zeker de moeite waard om ze te volgen op instagram: Noaki shop


Mocht je zo'n toffe sweater willen bestellen met een door mij gemaakte foto, stuur me dan even een mailtje en dan stuur ik je de speciale kortginscode!


Lieve groetjes, Petra

35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page