top of page

| Newborn fotoshoot Luna | lifestyle | Utrecht


Twee weken geleden had ik een enorm gezellige fotoshoot bij Peter & Maxime... Op 17-1 zijn ze trotse ouders geworden van hun tweede knappe wondertje, Luna. Ik ben stiekem altijd erg dankbaar als klanten besluiten om nog een reportage bij mij te boeken...Zo'n twee jaar geleden mocht ik ook newbornfoto's maken van grote broer James en rond zijn 1e verjaardag hadden we een leuke familieshoot in het maximapark. Het voelde weer erg fijn & vertrouwd en wat een leuk stel! Wat ben ik toch een mazzelbips!


Ze wilden graag lifestyle foto's van het gezinnetje en wat is er fijner & knusser, als bij papa en mama op het grote bed. James vond het stiekem wel een beetje spannend, maar vol trots hield hij Luna vast en gaf haar zachtjes een paar kusjes. Natuurlijk moest hij af & toe ook even lekker wild doen en uitsloven, maar wat een kleine charmeur!Dat 'ie gek is op z'n papa & mama was ook meer dan duidelijk, als hij ze allebei uit het niets lekker bij de nek pakt en wilt knuffelen *smelt*!! Luna vond het allemaal helemaal prima en aanschouwde de liefde om haar heen... ondanks dat ze lekker wakker was, was ze enorm zoet!
Na de familiefoto's heb ik nog foto's met twee verschillende manden gemaakt... Ze wilden heel graag ook wat geposeerde foto's en aangezien ik dat enkel nog in de studio doe, had ik aangegeven dat ik wel wat mandjes/schalen mee kon nemen met accessoires e.d. En zo gezegd zo gedaan. Papa & mama kozen samen voor deze twee settings... Bij de eerste setting nog lekker wakker en na wat drinken, was ze heerlijk vertrokken! Is het geen plaatje?!
Het was een enorm fijne shoot en hopelijk mag ik dit kleine moppie & haar lieve gezinnetje nog eens terug zien! Fijn weekend allemaal!


Liefs, Petra


p.s. volgen jullie mij op facebook en/of instagram? Ik ga dit weekend naar een super gaaf newborn event in Antwerpen en ga via de instagram story's mijn avonturen met jullie delen!

41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page