top of page

| Newborn fotoshoot | Babyfotograaf |

Ik heb de boot een tijdje afgehouden, lang getwijfeld en ook al mensen teleur moeten stellen die een newborn fotoshoot wilden boeken... Fotoshoots in de studio mogen namelijk gewoon plaats vinden, zoals ik beschreef in mijn eerdere blogpost. Dus waarom koos ik ervoor om nog even te wachten met de newbornshoots? Daar kan ik heel eerlijk in zijn...Ik stond er met mijn gevoel nog niet helemaal achter. Misschien omdat de mini wondertjes toch een van de meest kwetsbare groepen zijn en ik geen risico wilde lopen! Inmiddels in mijn vertrouwen hier in gegroeid en weet ik dat dit op een veilige manier kan!Feit is ook gewoon, dat ik het onwijs mis! En zolang wij ons aan de huidige maatregelen en extra regels voor een fotoshoot in de studio houden, kan ik deze waardevolle foto's, zonder problemen voor jullie vastleggen! Het allerbelangrijkste is, dat jullie er als kersverse ouders ook achterstaan!


Die eerste weken met jullie kleintje komen natuurlijk niet meer terug en hoe mooi is het dat je professionele beelden hebt van die eerste periode... Als ze straks rondkruipen wil je gewoon weer terug naar toen ze zo mini waren en je uren naar ze kon kijken als ze merendeel van de dag, slapend doorbrachten ;)| Veiligheid

De veiligheid van jullie kleintje is belangrijk, maar die van ons zelf net zo veel natuurlijk... Ik bedoel, wij hebben kindjes om voor te zorgen en ze zijn afhankelijk van ons!


Gezien de huidige maatregelen, ben ik het liefst met zo min mogelijk mensen in de studio. Het zou daarom prettig zijn als één van beide ouders (met evt. broertje(s)/zusje(s) de studio verlaat, zodra we de foto's met het gezin hebben gemaakt. Zo hebben we net iets meer bewegingsruimte in de studio... Is dat is geen enkel opzicht mogelijk, dan komen we er ook vast wel uit!

| Lifestyle newbornshoot

Vinden jullie het (nog) niet prettig om naar de studio te komen met jullie mini mensje, dan kom ik graag naar jullie voor een lifestyle fotoshoot van jullie kersverse gezinnetje. Ik fotografeer dan niks anders dan het echte leven... Zoals een knuffelmomentje op het grote bed of misschien is er wel een speciaal momentje dat je graag vastgelegd wilt hebben... We kunnen de mogelijkheden samen bespreken.Feit blijft natuurlijk dat het onwijs waardevol is om mooie beelden te hebben van jullie wondertje & jullie gezin!


Oh en voor ik het vergeet... Geniet van alle momentjes! De grote, de kleine en alles ertussenin!

Lieve groetjes, Petra

47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page