top of page

| Mini shoots soesterduinen | 8 april 2023 |

Yes, het gaat gebeuren... De allereerste mini shoot dag van 2023 staat ingepland en wel op zaterdag 8 april. Ik heb voor die datum reeds een familieshoot ingepland en aangezien ik nog wat ruimte had, leek het me leuk om er een aantal mini shoots voor te plannen. Er zijn dus slechts 3 plekjes beschikbaar, dus mocht je twijfelen... Vol is echt vol!


De mini shoots vinden plaats bij de soesterduinen... En ik hoop op een mooie zonnige dag! Het zou nog mooier zijn als die prachtige boom (van de foto's hieronder) weer net zo mooi in bloei staat als vorig jaar! Either way, is de soesterduinen natuurlijk een onwijs mooie locatie! :)
NIEUW! Vanaf dit jaar zijn er twee verschillende pakketten mogelijk voor een mini shoot...

Een normale mini shoot voor € 75,-, inclusief 3 digitale bestanden. OF een mini+ voor € 140,-, incl. 7 bestanden en een mini album of harmonicaboekje (zolang de voorraad strekt).


De mini shoot duurt 25minuten en is geschikt voor kinder-, zwangerschaps- of familiefotografie tot max. 5 personen.Wil je een plekje reserveren voor deze mini shoots, dan kan je dat doen via dit RESERVERINGSFORMULIER


Mocht je nog vragen n.a.v. deze blogpost of de komende mini shoots, neem dan gerust even contact met me op!


En wellicht zien we elkaar snel!


Lieve groetjes, Petra

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page