top of page

| Mini shoots soesterduinen | beschikbaarheid |

Bijgewerkt op: 13 jun. 2022

De mini shoots bij het bloemenveld & het strandje zitten er maar net op en de volgende staan alweer gepland... Dit is overigens de laatste mini shoot dag tot de heide in bloei staat, eind augustus. Mocht je tussentijds een mini shoot in de studio willen plannen, dan zijn hier wel wat mogelijkheden voor... Al is de beschikbaarheid zeer beperkt, met de zomervakantie in zicht.


| Beschikbaarheid & vakantie

Nu we het er toch over hebben... De weekenden zitten tot eind september zo goed als vol.

- Zaterdag 2 -7 heb ik nog twee mogelijkheden voor een 2in1 portret of mini shoot in de studio.

- Zaterdag 23-7 ga ik voor familie shoot naar de soesterduinen en heb nog een plekje om 12.00.

- Zaterdag 24-9 heb ik om 12.00 nog ruimte voor een familieshoot.


Tot de zomervakantie begint voor onze meiden, op 11 juli, heb ik nog een aantal plekjes vrij voor een cakesmash-, familie-, of newborn fotoshoot op een doordeweekse ochtend... Echter zijn ook deze plekjes zeer beperkt!


Vanaf 30 augustus gaan we lekker 3 weken genieten van een welverdiende break en hopen we van een heerlijk zonnetje & family time te kunnen genieten! Ik zal in deze periode daarom ook minder goed bereikbaar zijn! 

| Mini shoots - zaterdag 25 juni


De mini shoots vinden plaats bij de soesterduinen van 10.00-13.00. De kosten bedragen €70 incl. 3 bestanden naar keuze. De shoot duurt 25min. en is geschikt voor kinder-, zwangerschaps- of familiefotografie tot max. 5 personen.


Wil je een plekje reserveren voor deze mini shoots, dan kan je dat doen via dit RESERVERINGSFORMULIERMocht je nog vragen n.a.v. deze blogpost of de komende mini shoots, neem dan gerust even contact met me op!


En wellicht zien we elkaar snel!

Lieve groetjes, Petra


39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page