top of page

| Mini shootsss - Soesterduinen |


De Soesterduinen blijft toch een van mijn favoriete plekjes... waarom? Omdat het zo lekker veelzijdig is! Je heb de prachtige duinen, de bosrand, de heuvels, de mooie (dennen) klimbomen en eerlijk, what's not to love?! Het zou nog toffer zijn als de heide ook het hele jaar in bloei stond, maar hey... we kunnen niet alles hebben!


Toen ik vorige week een berichtje kreeg van een vaste klant, met de vraag of er op korte termijn (i.v.m. de zwangerschap) nog een dagje mini shoots kwam, dacht ik... Why not?! Ik laat me niet door een beetje kou uit het veld slaan hoor... En eerlijk, daar kan je je zeker naar kleden, toch?


Het is een beetje last-minute, maar wat denk je ervan, are you in??

| Informatie

De mini shoots bij de soesterduinen vinden plaats op zondag 20-2 van 10.30-14.00. De kosten bedragen €70 incl. 3 bestanden naar keuze. De shoot duurt 25min. en is geschikt voor kinder-, familie- of zwangerschapsfotografie tot max. 5 personen.


Reserveren kan je doen via dit RESERVERINGSFORMULIERHet eerste plekje is al gereserveerd en er zijn totaal slechts 6 plekjes beschikbaar. Mocht je enige vragen hebben dan hoor ik het graag. En wie weet tot dan!


Lieve groetjes, Petra

40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page