top of page

| Mini shoot | enka fabriek - Ede |

Vorig jaar heb ik voor het eerst medegedeeld, de enka fabriek gaat sluiten voor publiek en zal een andere bestemming krijgen... De shoots die ik vorig jaar November in had gepland zouden de allerlaatste zijn. Totdat ik op de dag van de mini shoots de beheerder sprak en hij vertelde dat ze toch nog langer door zouden gaan tot eind maart. Ik was dus wat blij dat ik in Februari nog een dag met mini shoots in kon plannen... En weer vertelde de beheerder dat de opening verlengd was en de fabriek nog tot juni open zal blijven voor shoots... Zou ik dan misschien toch nog een keertje gaan?


Ik postte onlangs een berichtje op facebook dat de oude enka fabriek toch wel één van mijn favoriete locaties is en ik er dus onwijs van baalde dat ze uiteindelijk zullen gaan sluiten. Want waar in de regio vinden we zo'n toffe industriële locatie... Er kwamen verschillende reacties van mensen die er graag nog eens op de foto wilden gaan en ook een van mijn klanten mailde mij over een shoot bij de fabriek... Ja, dan moeten we toch nog een keertje gaan! Ik had een aantal data voorgesteld en 17 april kwam als "winnaar" uit de bus :)


Je snapt hem nu wel, ik durf ook eigenlijk niet meer hardop te zeggen dat dit ècht de laatste keer zal zijn! Ik ga er gewoon vanuit dat het zo is en mocht het er toch nog een keer van komen... alleen maar leuk natuurlijk! Maar voor nu.... Mis het niet!| Informatie

De mini shoots bij de enka fabriek vinden plaats op zaterdag 17 april van 10.00-14.00. De kosten bedragen €75 incl. 3 bestanden naar keuze. De shoot duurt 25min. en is geschikt voor kinder-, familie- of zwangerschapsfotografie tot max. 5 personen uit hetzelfde huishouden.


Mis het niet, want de eerste 3 plekken zijn al gereserveerd... Dus RESERVEER nu een plekje!

Mocht je nog vragen hebben over de mini shoots bij de oude enka fabriek, stuur me dan gerust een berichtje!


Wellicht overbodig om te vermelden, maar we houden ons tijdens de mini shoots aan de huidige maatregelen omtrent het corona-virus.


Wie zie ik jullie daar!

Lieve groetjes, Petra
37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page