top of page

| Mini shoot time | Fotoshoot Nieuwegein |

Het heeft even geduurd... maar ze staan ingepland, de mini shoots van juni. Ik heb enorm lang getwijfeld, aangezien ik aan had gegeven dat ze bij een rustig strandje plaats zou vinden, echter heb ik er nooit bij stil gestaan dat alle strandjes met dit weer, alles behalve rustig zouden zijn...


Gisteravond heb ik de knoop doorgehakt en we gaan het gewoon doen! Ik heb besloten de mini shoots uit te spreiden over een aantal dagen... Ik fotografeer tot max. 11.00 in de ochtend (i.v.m. zon) en er staan ook wat tijden in de avond bij, omdat er dan ook onwijs mooi licht is.


Let op! Mocht het nou té druk zijn bij het strandje, dan kan ik besluiten dat de shoots worden verplaatst naar een mooi bloemenveld, binnen enkele minuten rijden vanaf het strandje. Hou hier dus wel rekening mee.... Het liefst zou ik garantie willen geven, maar dat is in dit geval echt niet mogelijk!| Informatie

De kosten bedragen €65 incl. 3 bestanden naar keuze. De shoot duurt 25min. en is geschikt voor kinder-, familie- of zwangerschapsfotografie tot max. 5 personen uit hetzelfde huishouden.


Reserveren of benieuwd naar de mogelijkheden? Check deze dan snel via het RESERVERINGSFORMULIER
Mocht je enige vragen hebben dan hoor ik het graag.

Lieve groetjes, Petra

50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page