top of page

| Mini fotoshoot | Het is lente! |

Bijgewerkt op: 29 mrt. 2021

Wie Past & Present fotografie al wat langer volgt via social media, weet dat ik meerdere keer per jaar mini shoots organiseer. Zo hebben we, onder andere, de bloesem, zomer, heide & herfst mini shoots die jaarlijks weer terug komen. Daarnaast organiseer ik af & toe speciale thema shoots en wil ik ook nog weleens een nieuw plekje ontdekken voor een mini shoot dagje.| Wat is een mini fotoshoot

Aangezien ik foto's een onwijs belangrijk iets vind, voor ons zelf en voor onze kinderen, vind ik dat een fotoshoot voor iedereen laagdrempelig bereikbaar moet zijn. En zo besloot ik af & toe mini shoots te organiseren. Ik had het om me heen weleens voorbij zien komen en dit leek me de perfecte oplossing. Daarnaast hoorde ik van verschillende klanten dat ze het liefst 2/3 per jaar van het gezin en/of de kinderen professionele foto's wilden laten maken, maar dat is niet voor iedere portemonnee weg gelegd en dit is dan perfect, als je het mij vraagt ;)


Een mini shoot is een verkorte fotoshoot met dezelfde kwaliteit foto's & service, als een gewone fotoshoot. Echter duurt de shoot maar 25min... Ze zijn alleen te boeken op speciaal ingeplande dagen en tegen een speciaal tarief van €65 (nieuw tarief per 1-4-2021), inclusief 3 digitale bestanden naar keuze. Daarnaast heb je altijd de mogelijkheid om extra bestanden bij te bestellen.| Speciale actie *

Gezien het feit dat mini shoots binnenkort een kleine prijsverhoging krijgen, heb je nu de mogelijkheid om vast één of meerdere mini shoots te reserveren voor 2021, voor de oude prijs van €60! Welke mini shoot(s) dat zal zijn, dat maakt niet... Dat mag je in de loop van het jaar beslissen, maar moet wel dit jaar plaats vinden. Deze actie is geldig tot 1-4-2021 en daarna zal de prijsverhoging in gaan.


Daarnaast kom je op een speciale mailinglist en breng ik je als eerste op de hoogte van de geplande shoots en heb je daarmee eerste keus voor een tijdslot. De mini shoots die dit jaar zeker plaats gaan vinden zijn: bij het koolzaad (als het in bloei staat), bloesem (eind april), strandje (juni), zomerbloemen (juli/aug), heide (aug/sept), herfst (oktober).| Staan er al mini shoots op de planning?

Zeker weten!!! Zo fijn dat we nu het mooie weer tegemoet gaan en we weer lekker naar buiten kunnen... Ik heb er zoveel zin in en de eerste mini shoot dag (of misschien wel 2) zal in april plaats gaan vinden. Ik krijg alweer helemaal de kriebels in m'n buik...Kom maar door zonnetje!! Ik hoop ook een nieuwe datum te kunnen plannen voor een laatste ritje naar de oude enka fabriek in Ede... Als ze dan toch nog open blijven... ;)Heb je vragen n.a.v. van deze blogpost, stuur me dan gerust een berichtje! Wil je één of meerdere mini shoots reserveren voor het komende jaar? Dan kan je dat hier doen!


Lieve groetjes, Petra

 

* Voorwaarden - deze actie is niet geldig i.c.m. andere kortingen & acties - niet geldig op de mini shoots bij de enka fabriek - de mini shoots die op voorhand worden gereserveerd, dienen in 2021 plaats te vinden - Na reservering, dienen de mini shoots betaald te worden, je ontvangt hiervoor een factuur met betaallink - met korting te boeken tot 1-4-2021.

86 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page