top of page

| Korting familie fotoshoot |

Kerst komt nu wel heel dichtbij en hopelijk mag je dit vieren met de mensen die je lief zijn! Nu corona redelijk overgevlogen is en alles weer zo goed als normaal is, kunnen we gewoon weer met de hele familie rond de kersttafel zitten. Met de kerst in het vooruitzicht kon het ook eigenlijk niet anders dan dat we de familie fotoshoot in het maanlicht (aangezien de zon momenteel ver te zoeken is) zouden zetten.


En... mocht je nou nog op zoek zijn naar het perfecte cadeau voor onder de boom, dan heb ik nog een extra toffe actie voor je, als je deze week een cadeaubon aanschaft voor een familie fotoshoot! Lees gauw verder...


Boek deze week een familie fotoshoot en ontvang €30 korting op alle pakketten... EN schaf je deze week een cadeaubon aan voor familieshoot, dan krijg je tevens een besteltegoed voor afdrukken en/of fotoproducten t.w.v. €25* De kleine lettertjes: De kortingsacties gelden niet op reeds geboekte shoots, mini shoots en niet geldig i.c.m. met andere kortingen. De familie fotoshoot dient voor 01-05-2023 plaats te vinden. De korting en/of de cadeautjes zijn niet in te wisselen voor contanten.


Mocht je enige vragen hebben, stuur me gerust een berichtje!


Lieve groetjes, Petra

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page