top of page

| Kerst mini shoots | Utrecht |

Bijgewerkt op: 19 nov. 2020

Doen we het wel of doen we het niet... elk jaar breng ik mezelf weer enorm aan het twijfelen met de kerst mini shoots. Ik kreeg de afgelopen weken toch een aantal keer de vraag of ze al op de planning stonden. Waar vele anderen al maanden bezig zijn met de voorbereidingen, is Peet altijd lekker van het last-minute en dan moet ik er vaak ook nog een nachtje (of twee) over slapen voor ik serieus de beslissing heb genomen! Ach, het is weer gelukt en ben onwijs blij met de setting! Onze meiden moesten (sorry meiden!) weer even model staan vandaag.


Het liefst had ik de shoots op één enkele dag ingepland, maar dat is nu wat lastig met de huidige corona maatregelen... Ik heb er nu bewust voor gekozen om ruim de tijd te hebben, tussen elke shoot, zodat ik alles tussendoor schoon kan maken en af kan nemen voor de volgende klanten. Verderop vind je de mogelijke data & tijden en een link om te reserveren. Net als altijd geldt, wie het eerst komt ;)


| De kosten bedragen €45, de shoot zal ongeveer 15 minuten duren en is inclusief 2 digitale bestanden. De kerst mini shoots zijn alléén geschikt voor kinderen en afhankelijk van de leeftijden, is 3 de max. Bij twijfel, mag je me altijd even een berichtje sturen.


| Gewijzigde data!

Het is mogelijk om een kerst mini shoot in te plannen op een doordeweekse ochtend en anders eventueel op een zaterdag in overleg. Neem even contact met me op voor de mogelijkheden.| Reserveren?! Dat kan je HIER doen! Na het reserveren, ontvang je binnen 24 uur een bevestiging met de eerst mogelijke tijd (deze worden tussendoor bijgewerkt). Daarna zal ik je de uitgebreide infomail sturen. Hierin vind je het adres, kledingtips & meer. Tenzij anders noodzakelijk, is het gewenst dat er slechts 1 ouder mee komt naar de shoot.


Mocht je nog enige vragen, zoek gerust even contact met en wie weet zie ik jullie snel!

Lieve vervroegde kerstgroetjes, Petra


84 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page