top of page

| Kerst mini shoots | Tussen de kerstbomen |

Ik loop al een aantal jaar rond met dit idee en telkens twijfelde ik weer, want ja... Het is wel buiten en met een shoot in November weet je het natuurlijk nooit! Daarnaast moest ik op zoek naar een geschikte locatie en zoals elk jaar (behalve dit jaar) was ik weer laat met het inplannen van de kerst mini shoots en was een shoot in de studio, de meest veilig oplossing! haha


Dit jaar besloot ik er op tijd achteraan te gaan en een geschikte locatie te zoeken. Ik had contact met een meneer van een kerstboom kwekerij en zo ging ik er twee weken geleden even kijken met de meiden. Het was niet echt weer om voorbeeldfoto's te maken en daarom heb ik wat voorbeelden van het internet geplukt met de sfeer die ik neer wil zetten. Uiteraard worden de foto's in dezelfde stijl afgeleverd, zoals jullie gewend zijn van me.


| Informatie

De kerst mini shoots vinden plaats in Driebergen en staan ingepland op zaterdag 13 November (10.00-15.00). De kosten bedragen €65 incl. 3 bestanden naar keuze. De shoot duurt 20min. en is geschikt voor kinder-, familie- of zwangerschapsfotografie tot max. 5 personen.


Reserveren kan je doen via dit RESERVERINGSFORMULIER


Na het reserveren krijg je van mij binnen 24 uur een mailtje met de eerst mogelijke tijd* en ontvang je uiterlijk 5-11 een mailtje met alle informatie, kledingtips, locatie & meer. Mocht je enige vragen hebben, stuur me dan gerust een mailtje.


Ik ga ondertussen nog op jacht voor wat toffe props en wie weet tot dan!

Lieve groetjes, Petra
* Let op, met de herfst mini shoots gingen de plekjes zo hard, dat ik geen mogelijkheid had om de tijden die reeds gereserveerd waren, weg te halen... Ik doe mijn best alles up to date te houden!
66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page