top of page

| Help ondernemers tijdens de corona crisis! | Hoe kan je helpen? |

Bijgewerkt op: 7 apr. 2020

Update 31-3-2020: Aangezien we de richtlijnen van het kabinet volgen, zal de fotostudio tot 28 april gesloten zijn. Alle andere shoots zijn tot die datum ook gecanceld. Hoe we daarna verder gaan, zal even afwachten zijn... Ik ben achter de schermen druk bezig met de website en ook laat mijn creatieve brein mij niet in de steek. Ik ben dan voornamelijk aan het kijken, wat we wél mogen en kunnen w.b.t. fotoshoots.


Alles... nou ja, bijna alles, ligt even stil! Dat betekend voor mij en vele andere (kleine) ondernemers, dat we de komende periode weinig, tot geen inkomen zullen genereren. Dat zal best pittig zijn en het brengt vooral behoorlijk wat zorgen met zich mee. En dus kunnen we jullie hulp hard gebruiken!

| Hoe kan je helpen? | (En dit geldt uiteraard niet alleen voor mij!)

| Cadeaubon | Ben je van plan om dit jaar een fotoshoot te boeken, reserveer dan nu alvast een plekje... Of koop een cadeaubon voor een pakket of een bepaald bedrag, die later dit jaar gebruikt kan worden! Het geeft ons een klein beetje zekerheid voor de toekomst.


En boek je tijdens deze crisis een cadeaubon van tenminse €100, dan krijg je van mij €10 cadeau in de vorm van besteltegoed voor bijv. afdrukken en/of fotoproducten.


| Producten | Heb je recent een shoot gehad en nog niks met de foto's gedaan? Bestel dan nu professionele afdrukken of een mooi fotoproduct! Mocht jullie galerij niet meer online staan, dan zet ik deze met alle liefde nog even terug. Je mag uiteraard ook gewoon contact met me zoeken en dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden. Nieuwsgierig naar alle producten? Je kan ze hier vinden... https://www.pastpresentfotografie.com/producten| Zichtbaarheid | Om toch zichtbaar te blijven in ons digitale tijdperk, zou een LIKE of reactie op mijn berichtjes enorm helpen en zeer gewaardeerd worden! Ik wil ook zeker proberen, ondanks dat ik niet veel nieuwe foto's zal kunnen delen, om regelmatig een berichtje te posten op de social media kanalen.


| Aanbeveling of review | Heb je recent een fotoshoot gehad en nog geen review geschreven? Juist nu kan dit een enorm steuntje in de rug zijn! En zelfs een lief berichtje doet een mens al enorm goed! <3Heb jij nog een tof idee hoe je ondernemers in deze periode kan helpen? Let me know!


25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page