top of page

| Heide mini shoots 2021 |

Yes, één van mijn favoriete periodes breekt aan... de tijd waarin de prachtige heide in bloei staat! Meestal duurt dit namelijk slechts een paar weken. Het lastige is ook dat het het ene jaar beter bloeit als het andere jaar, wat uiteraard te maken heeft met de weersomstandigheden. Deze zomer hebben ze in ieder geval genoeg nattigheid gehad, dus ik hoop dat we de komende tijd toch nog van een echte zomer kunnen gaan genieten!Met de heide in bloei, staan ook de mini shoots weer ingepland. Vorig jaar was het ook weer zo leuk, al kwam er door het hele coronavirus een kleine kink in de kabel, waardoor ik het over 2 dagen heb moeten verdelen. Dit keer staat er 1 officiële dag ingepland en heb ik nog één enkel plekje achter de hand op een andere dag...| Informatie

De heide mini shoots vinden plaats bij de Soesterduinen en staan ingepland op zaterdag 28 augustus van 10.00-14.00. De kosten bedragen €65 incl. 3 bestanden naar keuze. De shoot duurt 25min. en is geschikt voor kinder-, familie- of zwangerschapsfotografie tot max. 5 personen uit hetzelfde huishouden.


Reserveren kan je doen via dit RESERVERINGSFORMULIER

Let op! Aangezien wij van een welverdiende vakantie aan het genieten zijn, kan het wat lange duren voor je reactie op de mail krijgt. Maar er zullen tussentijds een aantal momenten zijn waarop ik de mail zal beantwoorden.


De eerste plekjes zijn al gereserveerd, dus wacht niet te lang. Mocht je enige vragen hebben dan hoor ik het graag. Wie weet tot dan!


Lieve groetjes, Petra53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page