top of page

| Gratis download | Laatste schooldag |

Het was weer een roerig schooljaar, waarbij we wederom 2 maanden in volledige lockdown zaten en de scholen dicht waren. Bij het ene gezin werkte één of beide ouders ook thuis, hebben beide ouders aan cruciaal beroep en gingen de kids toch naar school/opvang en bij een ander gezin moest de aandacht verdeeld worden onder de verschillende kinderen. Er zijn kinderen die thuis helemaal opbloeiden wat schoolwerk betreft, er zijn er die hun werkniveau normaal voort hebben gezet en er zullen ook kids zijn die achterop zijn gekomen door tal van verschillende (persoonlijke) redenen...Dat het pittig was, staat wel vast en het heeft een enorme impact gehad op vele gezinnen! Maar guess what...


We did it!


Ik vind echt dat iedereen rete trots mag zijn op zichzelf... niet alleen de kids, maar wij als ouders, de leerkrachten, begeleiders, opa's & oma's, verzorgers en iedereen die ik hierbij vergeet!!


Ik zal niet alleen voor mezelf spreken als ik zeg dat ik hoop dat we never nooit meer in zo'n soort situatie belanden, al hou ik ergens mijn hart vast voor het verloop van het virus voor de komende maanden! Maar goed... ik dwaal af, want de hele intentie van dit blogje was te vieren dat de zomervakantie om de hoek staat! Zijn jullie er ook zo aan toe?


Zo begonnen onze meiden hun nieuwe avontuur in groep 3 & groep 6 in augustus en ik ben nu al benieuwd hoeveel ze veranderd zijn ten aanzichten van het begin van het schooljaar! Dat ze gegroeid zijn had ik al gemerkt aan hun kleding ;)


Ik had het van weekend met de meiden over het feit dat ze nog maar 2 weken school hebben voor de zomervakantie begint... En ineens bedacht ik me dat ik nog geen 'laatste schooldag' versie van de schoolplaat had gemaakt. Nou daar zijn ze, helemaal hetzelfde, alleen de schooldag tekst is veranderd van eerste > naar laatste :)
Dus, hier zijn ze weer... Mocht je één van de platen gebruiken en deze deelt op social media, zou ik het enorm tof vinden als je me hierin zou willen taggen.


Voor de leuk hieronder nog de verschillen van het begin en einde van vorig schooljaar... Onze meisjes worden groot en Lina gaat gewoon al naar groep 7!! Hoe dan?!

En ik zeg voor het nieuwe schooljaar komen ze er zeker weer... Ik heb de hele vakantie de tijd om over een nieuw onderwerp na te denken en mocht je nog een leuk idee hebben, hoor ik het graag!


Veel liefs, Petra


72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page