top of page

| Gluurpietjes | Winactie | De sint is weer in het land |

De gekke tijd zet nog even voort en hoe vreemd is het dat er nu geen échte intocht plaats kan vinden en sinterklaas niet zoals normaal toegejuicht wordt langs de kades en met een warm welkom wordt ontvangen! Op dit moment zitten er duizenden kinderen voor de beeldbuis, voor de aankomst van Sinterklaas! Ook hier staat de t.v. aan en zitten de meiden vol spanning te wachten... want, waar komt de boot nu toch aan? Een ding is zeker en dat is dat het hele sinterklaasfeest anders zal zijn, dan normaal!


| Gluurpietjes

Na de toffe, succesvolle berenjacht aan het begin van de corona crisis, is er nu iets iets bedacht voor deze (toch wel gekke) Sinterklaastijd. Els Rooijakkers heeft dit idee verzonnen en het gaat met een sneltreinvaart ons land over. Overal worden groepen gestart, met kaarten vol met adresjes, waar de gluurpetjes door de ramen gluren... Hier in Nieuwegein is er (vooralsnog) geen kaart, maar ik zeg, plak ze gewoon op en dan gaat het vast goed komen! Wij hebben er zowel eentje bij het raam van de studio, als beneden bij de woonkamer... Ik ben benieuwd door hoeveel kindjes de pietjes worden gespot!


| Winactie

In samenwerking met CARRY YOU, geven we twee van deze geweldige raamstickers weg! Hoe leuk is dat? We verloten er eentje onder alle reacties op Facebook en eentje op Instagram! A.s dinsdagavond maken we om 20.00 de winnaars, die zo'n toffe sticker mogen komen halen!


Niet gewonnen, dan kan je deze gluurpiet sticker bestellen bij Çarry you. Ze kosten €3, waarvan er €1 naar HOOP VOOR MILAN gaat, hoe gaaf is dat?!


| Sinterklaas cadeautjes & meer...

En ben je nog op zoek naar een origineel cadeautje voor in de schoen of pakjesavond, Carry you heeft een aantal toffe producten zoals; bedrukte shirtjes, raamstickers (die zowel voor sint als kerst gebruikt kunnen worden), pepernoten zakjes & meer. Neem zeker even een kijkje op de Facebook pagina van Carry you!| Afstreepkaart

Ben je op zoek naar een afstreepkaart, net zoals we die hadden tijdens de berenjacht? Op de site van 'peuteractivieteitenweb' vind je een kaart, om te downloaden. Je vindt er tevens een print, zodat je gluurpiet op een A4-tje uit kan printen en tegen het raam kan hangen :)


Heel veel plezier met het zoeken naar de gluurpietjes en mocht je bij de fotostudio langs komen, zwaai dan even :)


Lieve groetjes, Petra

36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page