top of page

| Fotoshoot op de heide | Soesterduinen |

Yeah, de heide staat weer in bloei en dus staan de mini shoots bij de heide weer ingepland en wel op zondag 8 september bij de soesterduinen! Ik heb er nu al zin in!! Nieuwsgierig? Lees dan gauw verder!


Oh... maar voordat ik verder ga, wil ik vast melden dat we vanaf vandaag t/m 24 augustus van een heerlijke, welverdiende vakantie gaan genieten! Het kan dus zijn dat ik niet direct op je mail en/of vragen zal antwoorden... Desondanks zal ik tijdens onze vakantie toch mijn mailbox checken en dan laat ik zeker wat van me horen!

De kosten voor deze mini shoot bedragen €55 incl. 3 digitale bestanden. De shoot bij de prachtige bloeiende heide is geschikt voor kinder-, familie- en zwangerschapsshoots, tot max. 5 personen.


Er zijn nog een aantal plekjes beschikbaar... zie onderstaande planning :) 10.00: gereserveerd! 10.30: gereserveerd! 11.00: gereserveerd! 11.30: gereserveerd! 12.30: 13.00: gereserveerd! 13.30: 14.00: gereserveerd!


Wil je ook reserveren? Dat kan via onderstaande link: https://www.pastpresentfotografie.com/themashoots


Naast de heide verleend de soesterduinen zich voor vele andere mooie plaatjes en het is dan ook stiekem een van mijn favoriete locaties voor fotoshoots! Een mooie bosrand, zand duinen en de mooie bomen daar... Het is gewoon ontzettend gaaf!

Mocht je nou niet kunnen tijdens deze mini shoot dag en wil je toch graag een fotoshoot bij de soeterduinen, stuur me dan een berichtje en dan prikken we snel een datum!


Liefs, Petra37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page