top of page

|Fotoshoot ENKA fabriek | Ede | mini shoots |

Bijgewerkt op: 15 sep. 2019

Ruim 2,5 jaar geleden had ik een aantal toffe shoots op deze geweldige, UNIEKE industriële locatie. Het stond dan ook hoog op mijn verlanglijstje om weer eens terug te gaan en zeker aangezien de kans bestaat dat het gebouw tegen de vlakte zal gaan.


Na een reservering van een vaste klant voor een familieshoot, die dit keer graag naar een industriële locatie wilde, heb ik direct contact gezocht met de beheerder voor een mogelijke datum. Die was er al snel en zo gaan we binnenkort weer naar de enka fabriek voor een

toffe mini shoot dag!


Ik heb plek voor een 8 mini shoots van 25 minuten en de eerste plekjes zijn al gereserveerd. De oude fabriek staat in Ede, zo'n half uurtje rijden vanaf Utrecht.


Mis het niet en reserveer snel je plekje!


Wanneer: zaterdag 12 oktober van 11.-15.00 Locatie: Enka fabriek in Ede Kosten: €75 incl. 4 bestanden naar keuze Geschikt voor: familie's, kinderen en zwangerschap (max. 5 personen per tijdslot)


Voor de mogelijke tijden en om te reserveren wil ik je graag doorsturen naar het speciale reserveringsformulier... Deze kan je HIER vinden. Op maandag 30-9 ga ik alle infomails sturen naar degene die een plekje hebben gereserveerd.


VOL = VOL!


p.s. hou er rekening mee dat de mooie ruimtes zich op de 2e/3e verdieping bevinden.


Wie weet tot dan, liefs Petra

75 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page