top of page

| Fotoshoot - enka fabriek | november 2020 |

Wat waren ze weer tof vorige maand, de mini shoots bij de oude enka fabriek in Ede! Ik mocht 6 gezinnen op de foto zetten en dat is natuurlijk altijd feest!


Het toffe is, dat ik een aantal gezinnen al meedere keer heb mogen fotograferen... Zoals cakesmashes, ging ik bij een van de gezinnen langs voor een @home mini shoot tijdens de eerste lockdown en de komst van nog een kleintje mocht bij een aantal ook vastgelegd worden! Je snapt hem, daar wordt ik gewoon onwijs blij van en voelt als een enorme waardering voor mijn werk... Dus trots? Dat ben ik zeker!


Natuurlijk hoop ik stiekem dat degene die voor het eerst kwamen, in de toekomst nog een keertje bij me terug zullen komen :)


Aangezien ik zou van die toffe industriële locaties hou, wilde ik hier zelf ook graag op de foto met mijn eigen gezinnetje... En zeker aangezien dit waarschijnlijk de laatste keer zou zijn... En dus vroeg ik de allerliefste Melissa Zwart of zij dit voor ons wilde doen... Je snapt het, ik ben natuurlijk onwijs blij met deze foto's, ondanks dat de extra kilootjes er straks (hopelijk) vanaf zijn! haha


De fabriek krijgt t.z.t een nieuwe bestemming en zou alleen nog tot het einde van dit jaar, beschikbaar zijn om te huren... Echter loopt het door corona allemaal een beetje anders en...| Er is nieuws

Afgelopen zaterdag kreeg ik een mailtje van de beheerder dat ze voor nu nog 3 maanden door gaan... Yeah!! En ja, ik zou Peet niet zijn, als ik er niet nog een dagje mini shoots in zou plannen! Het is zelfs zo dat ik de datum al heb gepland (mits dit akkoord is met de beheerder) en de eerste shoot al ingepland staat! haha


| Dit wil je natuurlijk niet missen!

En dus heb je de mogelijkheid om je vrijblijvend aan te melden, daarvoor kan je me een berichtje sturen. Want dit wil je natuurlijk niet missen... Kijk zelf maar...Wie weet zie ik jullie daar in februari!

Veel liefs, Petra

65 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page