top of page

| Forever 29 |

Een nieuw tijdperk is aangebroken en vanaf heden, beantwoord ik de vraag naar mijn leeftijd met: FOREVER 29!! We vergeten gewoon even dat ik in 1982 geboren ben, ok?! Sommigen zullen nu zeggen dat ik ook eindelijk bij 'de club' hoor, wat deze dan ook mogen zijn. Ik zou zeggen, bring it on!


Ik heb vandaag, 8 juni 2022, twee toffe acties op mijn Facebook & Instagram accounts en aangezien er bij beide acties een aantal voorwaarden horen, leek het me verstandig om dit even overzichtelijk te maken om misverstanden te voorkomen! ;)


| WINactie

Op Instagram maak je kans op een cadeaubon t.w.v. €50 van Past & Present fotografie en een canvas tas met lijntekening van Noaki*. Ik zal de voorwaarden van deze actie even delen...


- Je volgt beide accounts op Instagram (hier het account van Noaki shop).

- Je geeft het bericht waar de winactie wordt aangekondigd een like.

- Je deelt jouw favoriete foto van mijn feed/tijdlijn in een story. Dit kan een foto zijn waar jij of iemand binnen je gezin op staat, of degene die jij het mooist vindt! VERGEET me hierbij niet te taggen, anders kan ik het niet zien!

- De winnaar wordt bekend gemaakt op vrijdag 10 juni rond e klok van 20.00


Wist je trouwens dat ik sinds kort een toffe samenwerking heb met Noaki?? Als je een foto, door mij gemaakt, als lijntekening op een toffe sweater wil hebben, krijg je 10% korting!


| Kortingsactie

Naast de winactie heb ik een mooie actie voor >> €40 korting << voor de eerste twee mensen die vandaag een luxe of exclusieve fotoshoot boeken!! Waar we wacht je nog op?!


Mocht je enige vragen hebben n.a.v. de win- of kortingsactie? Stuur me dan gerust een berichtje!

Let's party! Veel liefs, Petra

 

De kleine lettertjes: * De canvastas met lijntekening kan besteld worden na vaderdag, i.v.m. een volle planning. De €40 kortingsactie geldt niet i.c.m. andere kortingen en op reeds geboekte shoots.


39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page