top of page

| Feestweken | Past & Present fotografie | Cakesmash

Bijgewerkt op: 27 okt. 2018


Joepie, om te vieren dat de website is vernieuwd, ga ik de komende 4 weken elke week een nieuwe actie plaatsen! Naast de nieuwe look, heb ik ook het aanbod iets gewijzigd en heb ik gekozen voor het aanbieden van verschillende pakketten.


Zo hebben de meeste shoots nu een basis pakket, een luxe pakket én een exclusief pakket. Ik heb een hele tijd met het idee rond gelopen om mijn klanten iets extra's te bieden naast de digitale bestanden die je bij elke shoot krijgt. Zo ontvang je nu bij elk pakket een aantal professionele vakfoto afdrukken. Bij het exclusieve pakket ontvang je naast de bestanden en de afdrukken ook een mooi album van 20x15cm met 8 bladzijden, welke je naar wens kan upgraden naar een groter album en/of met meerdere bladzijden. Ik heb vorige week een aantal sample albums besteld, dus deze hoop ik ook snel met jullie te kunnen delen.


Maar nu... We beginnen de actieweken met de cakesmashes, want zonder taart,

geen F E E S T natuurlijk!!

Boek nu een cakesmash shoot en...

Ontvang €25 korting op het BASIS pakket!

Ontvang €35 korting op het LUXE pakket!

Ontvang €45 korting op het EXCLUSIEVE pakket!


Reserveren? Dat kan via het reserveringsformulier HIER.


Liefs, Petra


Voorwaarden: Deze actie is geldig tot 28-10-2018 - korting niet geldig i.c.m. andere kortingen (zoals de vaste klanten korting) - de cakesmash moet plaats vinden voor 31-1-2019.

47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page