top of page

| F e e s t | 10 jaar Past & Present fotografie |


En naast het tien jarig jubileum, mag ik deze week ook mijn verjaardag vieren!! Een groot feest dus... Al een aantal dagen zijn er leuke winacties & spelletjes te vinden op de social media kanalan.


Neem snel nog even een kijkje op...


Daar vindt je een toffe deel & winactie voor een cadeaubon van 50 euro en een leuk memory spel op de FB pagina :)


Ook heb ik een geweldige korting op een newbornshoot! Boek je voor a.s. vrijdag 7-6 (23.59), dan ontvang je maar liefst 37 korting op een luxe of exclusief pakket! Maar wees er snel bij, want de plekjes gaan hard voor de komende maanden!


Beschikbare plekjes voor een newbornshoot: Juni nog 2 plekjes - Juli nog 1 plekje - Augustus is VOL - September nog 2 plekjesVorig weekend hebben we een veiling gehouden voor een mini shoot. De opbrengst van de veiling komt volledig ten goede aan een klant, wiens man aan het vechten is tegen MS. Zijn laatste optie is een stamceltransplantatie in Rusland en daar kunnen ze onze hulp goed bij gebruiken, aangezien deze behandeling niet wordt vergoed. De veiling leverde maar liefst €70 op!! Wow, wat een prachtig bedrag!

A.s weekend komt er nog een leuke cakesmash actie online... om mijn verjaardag te vieren en ter afsluiting van deze leuke feestweek! Dus hou de facebook & cakesmash pagina goed in de gaten!


Liefs, Petra

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page