top of page

| Eerste schooldag & back to work | gratis download |

Ze mogen weer! Net als vorig schooljaar leek het me tof om ook nu weer een toffe schoolplaat te ontwerpen voor de eerste schooldag foto... Wederom is er ook weer een kleuren- en een zwart/wit versie en zijn ze gratis te downloaden voor schooljaar 2021/2022.Hier in het midden van het land hebben ze gelukkig nog een weekje zomervakantie... In het noorden, gaan de scholen vanaf morgen weer beginnen! Wat vliegen die 6 weken toch altijd voorbij, met altijd weer een dubbel gevoel! Aan de ene kant kijk ik er absoluut niet naar uit om s'ochtends de wekker weer te zetten en aan de andere kant, is het ook wel weer fijn om er weer wat meer ritme en structuur in te krijgen! Daarnaast merk ik in de laatste week (en dit keer zelfs deze week al) altijd, dat de dames, ondanks dat ze het beide volledig ontkennen, toch wel weer toe zijn aan school! En dan ook vooral wat meer tijd zonder elkaar... en heel eerlijk, ik ben er ook wel weer even klaar mee!


Ik had deze zomervakantie voor het eerst het gevoel dat het ik het allemaal best voor elkaar heb gekregen met de meiden thuis. Mede dankzij het feit dat mijn moeder ze, in de weken dat ik moe(s)t werken ze een dagje per week op kon vangen, zodat ik me even volledig op mijn werk kon focussen. Als ze er wel gewoon waren, werkte ik in de ochtend (en avond als nodig) en was ik er in de middag voor hun en konden we af & toe leuke dingen doen. Het lukt me steeds beter om het even los te laten, ook al is mijn to-do lijstje nog steeds niet gekrompen en enkel langer geworden! haha Al met al ben ik gewoon best trots op mezelf!


 

Nou goed... Het was niet de bedoeling hier een hele lange post van te maken en ik ben alweer aardig op weg! Dus, zonder verder oponthoud, vind je hieronder de link naar de pagina waar je de gratis schoolplaat voor de 'eerste schooldag' foto kan downloaden. Je kan ze downloaden/opslaan in kleur of zwart-wit, voor elke groep van de basisschool zijn er twee versies. Het enige wat je nodig hebt is een vel (stevig) A4 papier en een printer! Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om er 2 op een vel papier te printen, zodat ze in A5 formaat zijn.


Veel plezier ervan en mocht je hem gebruiken en je foto delen op social media, dan zou ik het enorm leuk vinden als je mij erin tagged :) Ik ben natuurlijk heel benieuwd naar al die knappe koppies die er dit jaar weer voor gaan!


Oh, hieronder nog even de foto's van vorig schooljaar, want volgens mij heb ik ze helemaal niet gedeeld dit jaar! Onze mooie meiden... nu naar groep 7 & groep 4!
Mocht je nog 1 of 2 weekjes vakantie hebben, enjoy! Voor iedereen die er vanaf morgen weer tegenaan mag, succes! Ik ben sinds gisteren weer aan de bak en de komende week staat de agenda ook bommetje vol... Let's do this!


Lieve groetjes, Petra

71 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page