top of page

| Jullie foto's in een prachtig fotoalbum |

Heb je een fotoshoot bij mij geboekt en kies je voor het LUXE of EXCLUSIEVE pakket, dan ontvang je naast de digitale bestanden, ook een prachtig handgemaakt fotoalbum. Ja, dat lees je goed... handgemaakt. En nee, ik zou dit zelf zeker niet kunnen, want dit is écht puur vakmanschap!


| Wist je dat |

- Elk album wordt met veel zorg, liefde en vakmanschap gemaakt in Griekenland (dit is ook de reden waarom de levertijd tussen de 4-6 weken ligt).

- De albums zijn lay-flat... wat betekend dat ze platliggend zijn en er dus geen gekke groef in het midden zit.

- Alle pagina's in het album worden op 1mm dik PVC gelijmd en zo blijven deze altijd mooi en stevig. Dat voel je en dat zie je!

- Ze verkrijgbaar zijn in vele verschillende kleuren linnen en de luxe albums tevens in leer of kunstleer te bestellen zijn. Het bij sommige albums tevens mogelijk is om een foto van de shoot op de omslag (cover) te zetten.

- Alle albums uit de pakketten zijn te upgraden naar een groter of LUXER album en/of met meer bladzijdes.


Ik zeg altijd bij trouwalbums.... Als je over 20-30 het album openslaat, moet je hart nog een sprongetje maken. En eigenlijk geldt dit natuurlijk niet alleen voor trouwalbums, want de eerste momenten van jullie mini spruitje, of de allereerste verjaardag, zijn net zo bijzonder. En ook bij een familie of zwangerschapsreportage is het iets om voor altijd te koesteren en wordt later eigenlijk alleen nog maar meer waard! Jullie mooiste herinneringen in een prachtig album!


Jullie foto's zijn zo enorm waardevol, dat ze zeker een mooi handgemaakt album verdienen!


Hieronder een filmpje van hoe deze prachtige albums worden gemaakt door onze leverancier.


Op de productpagina vind je wat meer informatie over de albums en de mogelijke upgrades.


Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een album bij jullie shoot? Of heb je andere vragen over de albums?... stuur me dan gerust een berichtje. Ben je in de studio, dan liggen daar een aantal inkijk exemplaren en ik verwacht ik in maart een aantal nieuwe demo-albums.


Lieve groetjes, Petra42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page