top of page

| Bloesem mini shoots | Bunnik |

Yes, yes... als alles volgens plan en voorspelling gaat, zal de bloesem van de appelbomen het eerste weekend van mei, volop in bloei staan! Het is altijd weer even spannend, want deze shoots kunnen nooit heel lang van te voren ingepland worden. De bloei van de appelbloesem valt & staat met de weersomstandigheden en aangezien het de afgelopen weken nog best fris is geweest, loopt de bloei achter met vorig jaar.


Dat ik er enorm naar uit heb gekeken staat vast en helemaal aangezien het vorig jaar niet door kon gaan... Er hadden vorig jaar al meerdere mensen aangegeven dat ze interesse hadden en toen, tante C! Maar goed, dit keer kan het gelukkig gewoon door ging... En het enige wat roet in het eten kan gooien is het weer, maar daar heb ik alle vertrouwen in!


Bij gebrek aan nieuwe foto's, zijn de foto's van de aankondiging nog van 2019... hihi⁠ Er is inmiddels wel iets aan mijn workflow & stijl veranderd, maar ze blijven net zo mooi!


| Informatie

De bloesem mini shoots staan ingepland op zaterdag 1-5 van 10.00-14.00. De kosten bedragen €65 incl. 3 bestanden naar keuze. De shoot duurt 25min. en is geschikt voor kinder-, familie- of zwangerschapsfotografie tot max. 5 personen uit hetzelfde huishouden.


Reserveren kan je doen via dit RESERVERINGSFORMULIER


De eerste plekjes zijn al gereserveerd, dus wacht niet te lang. Mocht je enige vragen hebben dan hoor ik het graag. Oh ja, mocht je de zaterdag niet kunnen en wel heel graag willen, stuur me dan even een berichtje, want misschien heb ik goed nieuws voor je!


Wie weet tot dan!

Lieve groetjes Petra

97 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page