top of page

| 2019 zit er bijna op! |

Wat was het een mooi jaar voor mij en mijn bedrijfje!


Dit jaar heb ik 78 "gewone" fotoshoots mogen verzorgen, mocht ik 3 bruiloften vastleggen, een toffe bedrijfsbeeldbank creëren en had ik 30 mini shoots, verdeeld over 6 dagen; de bloesem, zomer, heide, herfst, kerst en de mini shoots in de enka fabriek. Hieronder een kleine video met een aantal van mijn favoriete kiekjes van het afgelopen jaar... Nou ja, dit zijn natuurlijk nog laaaang niet al mijn favoriete, want bij elke shoot zitten er altijd een paar pareltjes!! Ik zou zo een uur aan foto's kunnen delen, in een filmpje, alleen vinden Facebook & Instagram dat niet zo leuk!Vanochtend had ik de allerlaatste shoot van dit jaar en voor a.s. donderdag staat alweer de eerste gepland voor 2020. Voor de komende maanden staan er ook alweer een boel leuke shoots op de planning!


Ik wilde dit jaar heel graag een newborntweeling fotograferen... Dus toen ik hoorde dat een oud-collegaatje 2 kleine dametjes verwachtte, heb ik contact met haar gezocht. 4 weekjes geleden kwamen ze langs en wat waren ze zoet voor me... Hieronder een kleine selectie uit hun prachtige galerij. Té lief!


2019 was ook het jaar waarin ik met de nieuwe pakketten ben gaan werken, waarbij je bij een aantal pakketten een mooie aandenken/cadeautje ontvangt, in de vorm van een harmonicaboekje of een prachtig handgemaakt album. Soms zit het nog niet helemaal in mijn systeem en ben ik zo gefocust op de shoot, dat ik helemaal vergeet om de klanten de voorbeelden en mogelijke kaften, te laten zien. Misschien moet ik hier een soort van systeem voor gaan verzinnen, want ik ben overduidelijk geen verkoopster ;P


Voor 2020 zal er weinig veranderen in het huidige aanbod, wat betreft de shoots en de huidige pakketten. Ik heb nog tal van toffe ideetjes en er zullen in januari nog een aantal leuke acties voorbij komen!


Afgelopen vrijdag ging de laatste nieuwsbrief eruit en ook via deze weg wil ik al mijn lieve klanten enorm bedanken voor het vertrouwen! Ik blijf het zeggen, ik ben gewoon een enorme mazzelbips dat ik al deze mooie herinneringen voor jullie vast heb mogen leggen en mijn dank is groot! (nou ja, 1.64m ;P)


Ik wil iedereen een fijne jaarwisseling wensen en al het goeds voor 2020!!!


Veel liefs en wie weet tot volgend jaar, Petra------------------------------------------------------------------------------------------------------------

nieuwegein - ijsselstein - utrecht - vianen - bilthoven - de bilt - vleuten - de meern - amsterdam -  zeist - lopik - benschop - maarssen - maarssenbroek - lopikerkapel - harmelen - vleuterweide - maartensdijk - hilversum - soest - soesterberg - driebergen - huizen - baarn - woudenberg - austerlitz - fotoshoot - fotostudio - fotograaf nieuwegein - fotograaf utrecht - fotostudio nieuwegein - newbornstudio nieuwegein - familieshoot - familie fotoshoot - familiereportage - zwangerschapsshoot - bruidsfotograaf - bruidsfotografie - bruidsreportage - soesterduinen - bloesem - herfst - mini shoots - cakesmash - cakesmashs shoot - cakesmash fotoshoot - newbornshoot - newbornbaby - newbornreportage - newborn fotoshoot

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page