top of page

| 11 jarig bestaan - Past & Present fotografie |

Op dinsdagochtend 2 juni 2009, stapte ik vol trots de kamer van koophandel uit, nadat ik mijn bedrijf had ingeschreven en zo bestaat Past & Present fotografie vandaag 11 jaar! En dat gaan we natuurlijk wel een beetje vieren! Op het moment van de inschrijving had ik slechts een paar shoots in het jaar en kreeg alleen opdrachten via mond-op-mond reclame. Een website had ik nog niet en had ook geen idee hoe ik het allemaal vorm wilde geven... Stiekem was de droom er wel om er een goedlopend bedrijf van te maken, maar hoe en wat, geen idee. Ik werkte immers nog 3/4 dagen in de kinderopvang en wilde ergens in de nabije toekomst ook wel een gezinnetje starten met manlief.

Ik besloot een simpele website te maken en gewoon te kijken hoe het ging lopen... Langzaam aan had ik inmiddels wel maandelijks een shoot of 2 (als ik dat nu zo lees...hihi). In mei 2010 bleek ik toch wel een beetje onverwachts (snel) zwanger van onze Lina... We kochten ons eerste huis en het was best een druk eerste jaar. En dus ging alles op een zeer laag pitje en was ik allang blij dat ik naast mijn werk, huishouden en gezin ook nog mijn hobby's kon uit blijven voeren, met een enkele shoot per maand en dat was helemaal prima.


Halverwege 2013 was ik zwanger van Senna. Haar zwangerschap liep behoorlijk onrustig, aangezien er op het werk wat pittige veranderingen plaats vonden (heel lang verhaal) en heb ik vanaf november '13 bijna een jaar thuis heb gezeten. Ik moest daarna op een andere locatie beginnen en vond het enorm lastig... Toen Senna bijna 3 was, kreeg ik (nog een lang verhaal) de mogelijkheid om mij volledig op mijn bedrijf te storten en dat heb ik met beide handen aangepakt.


Het is weleens lastig geweest en zeker toen manlief zijn vaste baan verloor, ik zelf een flinke dip had en nog meer lange verhalen, maar we gaan er nog steeds voor en ben enorm dankbaar dat ik mijn droom waar mag maken... Ik geniet 100%!


.... >> Ben je er nog? Ik dacht het even kort op te kunnen schrijven, maar wie mij kent! ;P| Tijd voor een feestje!

Uiteraard kan ik dit kleine jubileum niet zomaar voorbij laten gaan en dus vind je op Facebook & Instagram kanalen een leuke WINactie... En maak je kans op een cadeaubon van €50!

En natuurlijk heb ik alléén vandaag een toffe kortingsactie! BOEK JE VANDAAG een luxe of exclusief pakket voor een familie of zwangerschaps fotoshoot, een newborn of cakesmash fotoshoot, dan ontvang je 11% korting!


Heb je vragen naar aanleiding van dit leuke jubileum, stuur me dan zeker even een berichtje!

Liefs, Petra
Actievoorwaarden: De actie is geldig op boekingen die gemaakt worden voor 23.59 op 02-06-2020 en de korting is niet geldig op reeds geboekte fotoshoot en i.c.m. met andere kortingen.


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentarer


bottom of page