Informatie cakesmash

 

Een cakesmash sessie is al een feestje om naar te kijken en nog leuker natuurlijk als jouw kleintje met beide handjes de taart in gaat! Is de cake smash op korte termijn, dan hebben we vast al een datum & tijd afgesproken, hebben we dit nog niet gedaan, denk er dan aan dat het feestbeest in zijn/haar opperbeste humeur is en lekker is uitgeslapen :)

 

Hieronder vind je meer informatie & tips om tot een geweldig smashende shoot te komen. 

Een cakesmash vind altijd plaats in de fotostudio. Hier heb ik alle benodigde spulletjes bij de hand en jullie kunnen gezellig naast me zitten om dit spektakel te aanschouwen ;) 

 

 

 

Luxe & exclusieve cakesmash

Heb je het luxe of exclusieve pakket voor de cake smash geboekt, dan doen we de gewone shoot (ongeveer 15min.) voorafgaand op de cakesmash, zodat de kleine nog lekker fris op de foto kan. Je mag hier een ander/extra setje kleding voor meenemen. Tijdens de normale shoot zet ik jullie kleintje op de foto zonder de feestsetting en hebben jullie tevens de mogelijkheid om als gezinnetje (en evt. met broertje(s)/zusje(s)) op de foto te gaan. Denk hierbij aan afgestemde kleding… Hier  vind je eventueel wat meer kledingtips.

De taart...

zonder taart, geen feestje! De taarten maak ik zelf en pas deze helemaal aan, aan de gekozen kleuren/thema. Mocht je specifieke wensen hebben, dan zou ik je willen vragen dit aan te geven op de overeenkomst. Heeft de kleine een allergie of andere dieetwensen, dan hoor ik dit graag op tijd en gaan we kijken wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

De taart zal ik net als normaal, volgens strikte hygiëne maatregelen voor jullie maken. Daarnaast zal ik nu ook een mondkapje én handschoenen dragen tijdens het opmaken van de taart.

 

 

 

 

 

 

Kleding

ik heb verschillende soorten kleding in de studio, waar jouw kindje gebruik van mag maken. Voor de dametjes heb ik een aantal kanten rompers & tutu's, voor de jongens heb ik verschillende korte & lange broekjes met wat accessoires. Vraag hier op voorhand even naar. Heb je zelf kleding geregeld, dan is dat ook helemaal prima... bijv. een jurkje of voor de boys een stoere spijkerbroek met een bloot bovenlijfje. 

Slingers & ballonnen

Het is natuurlijk de bedoeling dat het een feestelijke setting word. Jullie mogen zelf de kleuren en/of het thema van de cakesmash kiezen. Neem even een kijkje op de portfolio pagina voor wat voorbeelden van de cakesmashes die ik al heb mogen verzorgen... Wil je iets anders of nieuws, er is een heleboel mogelijk! Heb je zelf toffe spulletjes, dan kunnen we deze eventueel ook gewoon gebruiken. Hebben jullie een keuze gemaakt, dan pas ik de overige accessoires daarop aan, denk daarbij aan ballonnen, pompoms, confetti, bloemen e.d. om er een gezellige setting van te maken.

TIP! Wil je de setting voor de cake smash persoonlijk maken met bijvoorbeeld een toffe houten letter slinger met de naam van jouw kindje of houten letters? Dan kan je deze met 10% korting bestellen bij Wood'nKids. (Na bevestiging ontvang je van mij een kortingscode)

Baddertijd

Ik vul een grote teil met lekker warm, schuimend water. Ook hier maak ik een aantal foto’s van, waarna je je kindje lekker kan wassen en weer fris & fruitig mee naar huis kan. Ik zal een washandje en handdoekjes klaar leggen, vindt je het fijner om dit zelf mee te nemen, is dat ook prima natuurlijk. 

 

Oh ja, denken jullie er als ouders ook aan dat je kleding vies kan worden, als de kleine even geknuffeld wilt worden. In principe gaat alles er gewoon netjes uit in de was, maar wil het toch even mededelen! ;)

Cadeautjes! 

Bij het luxe en exclusieve pakket krijg je van mij een mooi aandenken, in de vorm een album of een harmonicaboekje. Voor beide fotoproducten gebruik ik de foto's die jullie hebben gekozen als favorieten (en welke je tevens als download ontvangt). Mocht het nodig zijn, dan kies ik er nog een aantal uit, welke mooi bij de serie passen, om het album of harmonicaboekje compleet te maken. De albums worden 1 keer per maand besteld (meestal aan het eind van elke maand) en hebben een levertijd van ongeveer 4-6 weken (soms ook sneller!). Zodra ik de cadeautjes in huis heb, komt het pakketje jullie kant op. Liever ophalen? Dat is natuurlijk ook mogelijk!

Ik kijk er naar uit om dit feestje te fotograferen... Mocht je nog vragen hebben, stuur me gerust een berichtje.

Liefs, Petra

Al een idee wat jullie graag willen?

Graag ontvang ik uiterlijk 2 weken voor de shoot, jullie keus wat betreft kleur en/of thema. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je nog vragen, dan hoor ik het graag! 

Met de huidige pandemie, zijn er wat extra maatregelen in de fotostudio. Op de afbeelding, vind je de belangrijkste maatregelen voor een fotoshoot in de studio. Heb je enige zorgen of vragen, zoek dan gewoon even contact met me!

Op alle shoots zijn de ALGEMENE VOORWAARDEN van toepassing.

PRIVACYVERKLARING

••••

Maak je herinneringen tastbaar met professionele afdrukken & hoogwaardige fotoproducten. Daarnaast is het mogelijk om de albums uit de pakketten, te upgraden naar een groter album en/of met meer bladzijden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier voor alle producten, formaten & prijzen.

Lees hier meer over mijn werkwijze; van afspraak, fotoshoot tot eind resultaat.

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle

Past & Present fotografie is de fotograaf in Nieuwegein & omstreken voor jullie bruidsfotografie, newborn fotoshoot, cake smash fotoshoot,  zwangerschapsreportage & familie fotoshoot.